fredag den 18. april 2014

God påske til alle

En varm påske sænker sig over os.
Pigerne klippe gækkebreve og pynt, og senere vil vi op i en af de smukke blomsterparker og lege ægge-jagt med mormors æg.
Det skal nok blive en fin påske, selvom vi må sukke efter den gode danske påskefrokost ;-)

2 kommentarer:

  1. Hej til den store sejler familie.
    Vi ønsker jer rigtig god vind hjemover. Vi talte sammen i Santa Cruz ( Tenerif )
    Vi sejlede også til madeira og derfra videre til Porto Santo ( det kan kraftigt anbefales. ) Så sejlede vi til Rabat og op langs Algarve kysten og videre op ad Portugals kyst. Nu ligger vi mog venter på sol og medvind til at krydse Biscayen. Indtil nu har vi ikke været ramt af Portugisernorden, der var kun svag modvind én dag ca 4-5 sek m hvor vi krydsede i fint vejr ca 60 sømil.
    Sejlerhilsener
    Charlotte og Henrik

    SvarSlet
  2. Kære alle.
    Stort tillykke med fødselsdagen Ken, håber du er blevet fejret på ordentlig vis af dine kære. Det var noget af en "klippert" du fik på krogen..
    I DK er det dejlig forår, vi kan gå med bare ben, og kuløren har vi jo, - både fra Grand Canarie og fra Florida, hvor der jo var varmt begge steder, dog lidt lunere i Florida..
    Vi havde en skøn ferie derovre, med masser af oplevelser, -det er altid dejligt at feriere sammen med familien, og vi har ikke øget vægten derovre, vi var jo rimelig aktive, både i Disney World, Sea World, Alligatorfarmen, by- og strandture mm.
    Jeg har ikke haft jetlag, men far er stadig plaget af det. Toke, Maja og drengene er vist ved at være ovre det, vi kom jo hjem den 24...
    Ellers er skoven grøn og græsset slået flere gange, og fuglene ruger i deres kasser.
    Der kom atter kyllinger i går, Holger var her og hjælpe far med at få dem sat om i stalden, og de blev omhyggeligt talt, 18 med dun på benene og 4 uden.
    Jeg har været på kursus i dag, skal hilse fra Heidi. Hun spørger til jer, hver gang vi mødes. Lidt hyggeligt, hun kender også Tina fra AKT kursus.
    Tænk jeg har sørme haft vinduespudser, og det var egentlig ret rart, ikke sidste gang. Dog kun udendørs.
    Vi skal til fødselsdag hos Ketil på lørdag, hvis ellers Tina ikke er ved at føde, spændende hvornår den lille ny snart arriverer-
    Får vi tid at mødes, når I kommer hjem?? Jeg kan godt få en fridag og komme over, og måske pigerne har lyst til et besøg i Jylland, så kan vi hente og bringe dem.
    Knus Mor

    SvarSlet