fredag den 8. november 2013

Rubicon Marina Lanzarote - LUKSUS

Aahhh varmt bad - for førte gang siden Madeira.
I næsten 1 måned har vi badet i koldt vand på offentlig toilet, på fordækket, i cockpittet, på broen eller etagevask på bådens toilet.
Forestillingerne om hvor ofte et bad er nødvendigt er blevet rykket et pænt stykke.
Men varmt fossende vand er nu LUKSUS.

Aahhh varmt bad på RENE klinker - hvilken LUKSUS

Aahhh WIFI direkte i båden - det er bekvemt LUKSUS

Aahhh strøm i en lind strøm ud af stikkontaktet på båden = koldt mælk på cornflakes - det er LUKSUS

Aahhh vasketøj i vaskemaskine = rent sengetøj - månedens LUKSUS

Aahhh fri adgang til swimmingpool - det er børne-LUKSUS


Opfattelsen af luksus er blevet rykket et hak den sidste måned.
Igår fik vi hjemmelavet burger med pommes friter og remolade.
Så skidt pyt med at remoladen er et par måneder for gammel, når smagen er god og smager dansk :-)



Da vi forlod Isla Graciosa i mandags, var det meningen, vi skulle have ankret op ude for kysten der.
Men vejrudsigten gjorde, vi sejlede til Playa Blanca på Lanzarotes sydkyst og smed ankeret der kl. 18.45 i det allersidste dagslys.
De næste dage boede vi på vores egen lille øde ø hvor kun de badeglade tog en daglig tur til stranden for at svømme.
Vi havde skibsskole hver dag, og der blevet spillet adskillige slag 500.


Fredag morgen var vi helt flade på maddepoterne efter pandekager den ene morgen og risengrød den sidste morgen, så vi var "tvunget" i havn og som I kan læse ovenover var det ingen straf ;-)

Nu tager vi 1 uge i LUKSUS-verden med sightseeing og fejring af Agnes 5 år fødselsdag på onsdag.
Det bliver skønt!!!



Inge tog på havn-sightseeing med Ken for her var nogle "fede" yachts.
....og drengene fik stillet deres WIFI-abstinenser ;-)

7 kommentarer:

  1. Kære alle 6.
    Dejlig læsning, jeg var ikke klar over i boede under disse vilkår, så forstår jeg bedre Erik`s udtryk, "der er ikke noget at lave", der kan jo både være for lidt og for meget udfordring..
    Ketil`s er i sommerhus med Jane og Michael, ved Hjarbæk, der hvor der engang var en masse myg.
    Far skal til hønseudstilling i Aulum i eftermiddag, ærgerlig Erik ikke kan være med.. overvejer måske at tage med, der er bare regnevejr i dag, og det foregår trods alt indenfor.
    Og i morgen skal vi have afleveret vore lammeskind/fåreskind til garvning i Sverige, der er opsamling forskellige steder i dk. og de kommer først retur engang i marts.
    I morgen skal vi til mortens aften hos Toke og Maja, jeg har lavet rødkålen dertil,
    og Toke har selvfølgelig købt fine ferske ænder.
    Jeg har haft travlt på systuen, der skal syes nye huer til børnenes vintergarderobe, og så er der lidt reperationstøj/ting fra de unge.
    Ellers har jeg udvidet besøgene i Loop til 3 gange om ugen, jeg kom ikke på motionsholdet, som jeg havde ansøgt..det må jo være godt nyt.
    knus mor

    SvarSlet
  2. Hej Agnes, Inge, Aksel, Erik, Tina og Ken :). Vidunderligt at høre fra jer. Tak til bror Ken :) for sms fødselsdags hilsnen.Jeg tror bestemt alle ville have godt af, at kunne værdsætte mange af de "selvfølgeligheder" som vi har i hverdagen (bad,vask,strøm).Alt for meget tager vi for givet. Jeg sidder og længes efter "vagabond" fri-driver livet (bare med andre opgaver for at opretholde livet :)), når jeg læser om jeres færden. Det at være ude i naturen, være fri for det ellers meget velfungerende samfunds system, hvor vi hver især passer vores "pligter" og nyder vores fritids interesser. Jeg havde en skøn fødselsdag og tusind tak for det fine kort og det dejlige sjal, det er nogle rigtig gode farver og det er lige som om jeg får lidt stemning med fra SY HanneKjerstine ;), når jeg får varmet skuldrene. Håber, at I får en dejlig uge i luksus og at Agnes får en god fødselsdag (som vil blive en ganske fødselsdag). Og...Uhhh hvor det lyder dejligt at være på en øde Ø, heldigvis har jeg også prøvet det (vidunderlig gave) og sikke strande/natur der er på Isla Graciosa, har jeg set på Google earth ;) vores fantastiske blå planet (så længe det varer), smukt, imponerende og til tider farligt. Kæmpe krammer fra os i Aalborg på en regnfuld lørdag, grå og blæsende. "God vind", "knæk og bræk", fortsæt med at nyde opholdet, Pas godt på jer selv og på det gode skib SY HanneKjerstine. KH Helen.

    SvarSlet
  3. Kære Hanne Kay'er.

    Dejligt at høre fra jer igen. Rubicon ER skønt og stærkt vanedannende:-) Nyd det, der er langt mellem dén slags marinaer. Vi kan anbefale havnens biludlejning, Tirmafaya Parken, vandretur på vulkanen, der ligger få kilometer fra fyret. I kan næsten se stien fra jeres båd, en fed oplevelse og går man ned i bunden af krateret kan man få det fedeste ekko - lige noget for børnene :-)

    Vi forlader La Gomera én af de nærmeste dage og sejler videre mod Cap Verde. Kan anbefale at se Valle Gren Ray og Nationalparken, som har et helt Avatarlignende landskab.

    De bedste hilsner fra BLISS'erne - og med STORT håb om at mødes på Azorerne!!

    SvarSlet
  4. Hej alle 6, hvor lyder det dog spændende og skønt alt sammen. I ønskes god vind og held og lykke videre ud i verden. Pas godt på jer selv og vi glæder os til at høre meget mere i FTLF Københavnsafdelingen, hvor I er savnet. Knus Lilian

    SvarSlet
  5. Hej søde Agnes :) . Højt hurraaa for det er din fødselsdag og du har sikkert allerede fået fødselsdagssang og gaver. Håber du får en god fødselsdag...hmm gad vide om solen skinner på Lanzerote (PS. drille-smil). Kæmpe krammer fra Rikke, Mads, Lars og Helen.

    SvarSlet
  6. Stort stort TILLYKKE med fødselsdagen Agnes, håbe du havde en skøn dag ;) 1000 hilsner til dig og resten af banden fra Henrik og Iben

    SvarSlet
  7. Kære allesammen og især dig Agnes, tillykke med i går :-)
    I havde forhåbentlig en forrygende dag i den vilde luksus, som området dernede nu kan tilbyde ;-)
    Forsat god tur, knus og tanker
    Annette

    SvarSlet