tirsdag den 20. maj 2014

Ponta Delgada på øen Sao Miguel

Vores sejlads til Ponta Delgada på 57 sømil med klaret med en rekordfart af 6 knob i timer - så vi er da ikke helt groet til på bunden selvom Hanne Kjerstine nu har været i vandet over 1 år :-)
Men havnemanøvren fik nerverne på højkant hos skipper og gaster for sidevinden tog Hanne Kjerstine, skipper speedede frisk op og vi fik nærkontakt med denne fingerponton.

Heldigvis slap vi nådigt fra situationen så efter en øl var nerverne i ro og ingen skade sket ;-) og de hjemmelige sysler kunne genoptages!

I havnen var de ved at gøre klar til rally - og larm!


Så vi gentog successen med en bustur med tyskerne og enten efter bus og taxi i Furnas som er kendt for sine varme helsende kilder.
Men først fik vi en meget mættende lokal ret på denne hyggelig restaurent hvor værten som også var tjeneren var en hjemvendt emigrant fra New York og meget underholdende på +70 år.
Pigerne fik sig en dukkert i de varme pools men jeg havde glemt kameraet så måske der kommer fotos derfra senere når vi genses med SY Julie.
Derefter gik vi en tur i parken og fik en kop kaffe og is inden vi stillede os til at vente på bussen og fik følgeskab af restaurant-hunden som tiggede for mere mad og klap :-)

Til slut måtte de to yngste gå omkuld!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar