lørdag den 21. september 2013

Ankerlivet venter

Efter 1 uge i Porto Santo marina vil vi nu ud og slappe af for anker (og tage et ordentlig hug på skibsskolen pensum).
I nat bliver vi her og i morgen sejler vi til Madeira.
Vi glæder os til at se Madeira og kommer til at være en lille måned der.

Det har været skønt på Porto Santo og alle har fået socialiseret på kryds og tværs - især Bliss selskab har vi nydt :-)

Til oktober får vi besøg af Farmor, Faster og Mona i Funchal på Madeira, så vi vil forsøge at få plads i havnen i god tid. Her er et træk af langturs sejlere på vej til Caribien, så havnene kan være godt fyldte.

Plan B er vi lægger os for anker ved havnehullet til Funchal, og at Ken sejler i dingyen med alle unger ind til havnemester og PLAGER for en plads.
Så MÅ han forbarme sig over os!!

Her er de skønneste strande.


Her er vores vægmaleri på molen. Det er en tradition at efterlade sig en kreativ "hilsen".


Hanne K-børn og Bliss-børn på besøg i Columbus hus.

1 kommentar:

  1. Kære alle 6.
    Godt jeg først har læst om jeres "vilde" sejlads nu, hvor jeg fra dine mails Tina, ved i har det godt.
    Her har været dejlig lunt i dag, med en rimelig frisk vind, spændt på om det fortsætter, for i morgen skal jeg ud at cykle med Jytte og Ulla, og så må det da godt være vindstille...
    Desuden skal jeg med John og Gurli i Loop, så jeg kan holde mig i form..min første time.
    Far har været ved at justere fåreindhegningen, stramme op og sætte hegnstråd over, de frække lam tror de er i familie med hjortene, de springer let og elegant over hegnet, som Ken hjalp med at etablere.
    Ketil, Tina og Uffe kom med whales-stang til eftermiddagskaffen, Ketil trængte til nogle kulhydrater..har været til gymnástik med Uffe i dag.
    Vi gik en tur ind i bøgeskoven, hvor der rigtig er blevet fældet udgåede træer og ryddet op, så det var en sand fornøjelse at være derinde.
    Ketil fik også kørt deres havemøbler på stald ovre på "gården", jeg synes nu, det er for tidlig at undvære dem, der er jo stadig mange solskinstimer, hvor vi kan sidde ude og få kaffe mm.
    På lørdag skal vi med Jan`s, Alice`s på svampetur I skoven ved Feldborg. Spændende om vi kan lære at plukke de "rigtige" og tør..
    -Jeg gør jo, altså tør.
    Turen til Lemvig i går gik rigtig fin, vi fik kaffe nede ved havnen, hvor Holger og Toke også fangede en masse krabber, og der blev afholdt krabbevæddeløb..
    Vi mindedes sidst vi var der, da var drengene jo ude at sejle optimistjolle, pigerne sprang rundt i deres nye sorte buksedragter, og vi spiste aftensmad sammen med jer alle, inden i drog ud på havene..
    knus mor


    SvarSlet