torsdag den 26. september 2013

Smukke grønne Madeira

Vi har virkelig nydt ankerlivet, hvor vi flere dage "bare" boede om bord.
Dagens højdepunkt var, hvilke vindretning og hvilken styrke vinden kom med, og så hvor langt det skred frem med skibsskolen :-)

Der er blevet tænkt tanker over, hvor lidt man egentlig behøver......



Nå men igår gik vi i havn i Machico, hvor vi også har ligget for anker i bugten - og det er den endnu billigste af slagsen, for det er gratis.
Vi fik en halvrolig nat med en fiskerbåd udenpå fra midnat.
Her til morgen kom fiskerne udhvilet tilbage og forærede os en middags-fisk, som vi vil nyde i aften, skønt så gratis meget er.

Her ligger også en svensk kvindelig singlehands sejler med sin lille båd, som er spansk lærer. Hun har tilbud et lynkursus i spansk - gad vide om det også er gratis ;-)

Ellers er det kun en smut op i Machico, det er blevet til.
Vi sparer krudtet til dansker-invasionen om 12 dage ;-) og i glæder os.

Her er smukt - og grønt er som sagt godt for øjet.

3 kommentarer:

  1. Hihi ... Glæder mig for vildt til at se jer alle og øen Madeira ;o) + at høre nogle spanske gloser, så kan jeg måske også lærer lidt ;o) - Sej dame at tøffe rundt dernede singlehands, som du skriver Tina :-)
    På snarlig gensyn
    Annette;o)

    SvarSlet
  2. Hej alle.
    Dejligt der atter er forbindelse til jer, og at der ikke har været de helt store farer..
    Her alt vel, som vanligt, og der er flot efterårsvejr, i eftermiddag skal vi på svampetur i Feldborg skovene sammen med familien Toke, Jan og Sanne og Alice og PE.
    Spændende hvad vi lærer. Jeg har ofte gerne villet være hel sikker på, hvad det er jeg går og spiser i skoven.. min tanke har jo altid været, smager de godt, er de ikke ret giftige..
    Far er lige kørt i Bilka efter nyt tv, vi skal jo gerne kunne se TV2 fri, med alle de hønse- og haveprogrammer. Utrolig så hurtig indgangene i fjernsynene bliver forældet..
    Familien Ketil fløj til Norge i går, de er på besøg hos "almimdelig" Tommy, ham der boede hos Toke, og som de har spillet fodbold med.
    Maja har out let i Messecentret næste week-end, er der ønsker til en indkøbsseddel?
    Jeg er begyndt at gå i Loop sammen med John, Gurli og PE, det er cirkeltræning, så det er noget der passer til os,- 45 sekunder ved hver maskine..
    Jeg skriver lige senere, skal have lavet noget frokost inden turen.
    Knus mor

    SvarSlet
  3. Kære alle :). Herhjemme er efteråret for alvor ved at sætte ind. Træerne er begyndt at skifte farve, nætterne er blevet væsentlig køligere og sommertøjet lagt væk. Så nyd den dejlige varme, de smukke omgivelser og den uvurderlige frihed. Mads drager snart til Sverige hvor han skal ud i naturen på vandretur og andre sjove spændende oplevelser. Han stortrives på Ranum efter skole...gad vide om han vil hjem igen?:), vi savner ham ihvertfald herhjemme. Rikke drager også snart afsted igen med spejderne...også ud i naturen dejligt...så mangler vi bare de to halv gamle. Vi har højst udflugter i haven lige nu :). Pas godt på jer selv, tænker på jer. Kæmpe krammere fra Myrtebo

    SvarSlet