torsdag den 23. januar 2014

Tilbage i varmen

Knap havde vi kanarisk grund under fødderne, før den vildeste forkølelse satte ind, og flere besætningsmedlemmer var matte i koder og øjne, og der gik næsten 1 uge med det.
Langsom fandt vi vores rytme igen og fik fundet turist-genet frem igen.
Vi drog mod den gamle bydel, hvor vi var på endnu et Columbus museum. Det var ret imponerende at se hans sejlplan.

På hjemvejen mødte vi flere "hunde" som pigerne morede sig over/med.


Her på den anden side af nytår fik vi også set mere til 2 gæve kvinder. Svenske Eva so vi også mødte på Madeira var også i Las Palmas. En aften havde vi spilleaften i vores båd, og en formiddag var Inge og jeg oppe og høre hendes foredrag om hendes singlehanded tur gennem de østeuropæiske floder, over Middelhavet og ud ti De Canariske Øer. Vores sidste eftermiddag i Las Palmas havde Eva inviteret os over på afskedskage. Pigerne blev sejlet derover i forvejen i dinghyen for at hjælpe med at dekorere kagen og gøre klar. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag hvor danske Kirsten også dukkede op og vi legede "gemt et dyr". Kirsten bor i havnen på sin båd Røde Orm og har en syforretning med at sy diverse i kanvas. Vi håber at genses i april om vi kommer til Las Palmas.


Når vi bor så tæt om bord, er det vigtig at finde sine egne små steder og sysler.
Drengene besøger net caféer så ofte som muligt, og jeg nyder at sætte en lydbog på om aftenen eller surfe lidt på nettet, nu vi har fået WIFI-signalforstærker :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar